Guide til SC2.no-turneringer

Hva trenger jeg?

For å delta i en SC2.no-turnering trenger du en bruker på SC2.no – http://sc2.no/register/ – og en bruker på Challonge.com –https://challonge.com/user/signup

Hvordan melder jeg meg på?

1. Gå til SC2.no sin turneringsside – http://sc2.no/tour/

2. Klikk på turneringen du vil delta i.

3. Sjekk at du kan spille på tidspunktet som er oppgitt. Merk deg også tidspunktet oppgitt under «Checkin åpner».

4. Klikk «REGISTRERING» øverst på siden.

Fyll inn Battle.net nick og ID, samt Challonge-brukernavn. Hold musen over portrettet ditt i SC2-menyen for å finne all Battle.net infoen du trenger.

5. Klikk «endre» for å lagre Battle.net- og Challonge-infoen din. Du kan endre på denne helt fram til turneringen starter, og nettsiden vil huske den til neste turnering du vil delta i.

NB: Hvis du ønsker å bli seedet i turneringen, må du være lagt til på denne listen og du må være registrert i turneringen med samme nick som du er på listen.

6. Klikk «meld på».

7. Når checkin åpner, må du gå tilbake til påmeldingssiden din og klikke «sjekk inn» for å bekrefte at du kan/vil delta.

8. Join #sc2.tour @ irc.quakenet.org for å få informasjon om turneringen og kontakte admin om nødvendig. Hvis du ikke har egen IRC-klient, bruk denne linken: http://webchat.quakenet.org/?channels=sc2.tour

9. Som oftest har turneringen sin egen battle.net kanal, denne kan du som oftest finne i forumtråden/nyhetsposten om turneringen, samt på bracket-siden.

10. Når turneringen starter vil linken til brackets bli publisert på turneringssiden, slik:

Hvordan spiller jeg?

Link til brackets finner du i forumtråden/nyhetsposten om turneringen, på IRC (#sc2.tour) og i turneringens Battle.net-kanal. Finn ut hvem motstanderen din er, legg ham til som venn i SC2 og start å spille.

Informasjon om hvilket map som skal spilles først o.l. finner du enten i infoboksen rett over brackets, eller i nyhetsartikkelen/forumposten på SC2.no som beskriver turneringen.

Søk etter navnet på kartet under både «StarCraft» og «Arcade» øverst til venstre.

Hvordan rapporterer jeg resultat?

Hvis du har registrert deg med Challonge-brukernavn på SC2.no og er logget inn med det samme brukernavnet på Challonge.com, vil det dukke opp grønne spørsmålstegn ved siden av kampene dine i brackets. Klikker du på disse, kan du rapportere resultatet av kampene selv.

Her fyller du inn hva resultatet mellom deg og motstanderen din er, samt hvem som vant. IKKE fyll inn noe her før dere har spilt ferdig hele serien deres.

Hvis noen fyller inn feilaktig resultat kan det ikke gjøres om! Skulle noen fylle inn feil resultat må dere ta kontakt med turneringsadministrator med en gang.