Ledige stillinger

Starcraft Norge er en frivillig organisasjon , og alt vi gjør er basert på frivillig innsats fra staben vår. Men det betyr ikke at vi ikke kan gi noe tilbake. Vi jobber for at våre stabsmedlemmer skal få litt igjen for sitt arbeid. Det kan for eksempel være økonomisk støtte og/eller overraskelser fra våre samarbeidspartnere. Dette er en løpende prosess som vi jobber med. Om du er dyktig og gjør en god jobb, skal vi jobbe hardt for at du får lønn for strevet.

Hva må jeg gjøre for å søke?

For å søke på disse stillingene trenger du bare å sende en kortfattet mail til starcraft2no@gmail.com , sett i emnefeltet hva du ønsker å søke som.
Eposten må inneholde:

  • Navn
  • Hva du har lyst til å jobbe med
  • Hvorfor ?
  • Tidligere Erfaringer (Dersom du har)

Vi behandler søknadene fortløpende og vi kontakter alle som søker uansett.

 

Jeg vil bli med i staben, men dere har ikke noen stillinger jeg kunne tenkt meg

Vi har alltid bruk for nye mennesker i staben, bare send oss en kortfattet mail om hva du kunne tenke deg å hjelpe oss med så tar vi kontakt med deg dersom vi synes du er aktuell for oss.  benytt starcraft2no@gmail.com .

 

 

Ledige stillinger:

Grafiker:

Som grafiker for Starcraft Norge er du med på å produsere artikkelbilder,stream overlays m.m.  Du vil også være med å lage reklamemateriell for events, turneringer m.m.

 

Turneringsadministrator – 

  • Kan være til stede under kamper for å passe på at alt går greit og at regler blir fulgt

Som turneringsadministrator har du ansvaret for at spillere i en turnering vet hvem de skal hendvende seg til. Du vil besvare spørsmål knyttet til turneringens
regelsett samt legge inn resultater i brackets.  Det er viktig at du er nøyaktig og at du forholder deg til regelsettet.

 

Skribenter:

Det første brukerne våre ser når de kommer inn på vår nettportal er nyhetene vi produserer. Har du lyst til at det du skrives skal leses av flere hundre brukere daglig
og er du interessert i e-sport og starcraft 2 så burde du søke! Som skribent har du muligheten til å reise på ulike arrangementer og dekke de,  siden vi er en frivillig organisasjon har vi ikke mye penger i kassen, men gratis inngang er noe vi som regel klarer å ordne. Du vil også hjelpe til å produsere innhold til selve nettsiden, guider o.l.