Vennligst logg inn eller registrer. 8. mars 2021, 02:25

Skrevet av Emne: Hppl trapper opp!!!  (Lest 1904 ganger)

Gallade

  • Larva
  • Innlegg: 3
    • Vis profil
Hppl trapper opp!!!
« på: 23. desember 2013, 00:00 »
Hppl har nå snakket i en stund om å trappe opp ett hakk, og danne ett elite-team. Hppl er for øyeblikket en fun-klan som har et bredt omfang av alle forskjellige leagues. Måten vi har bestemt oss for å sette opp dette laget er ved at de kommende 3 ukene vil vi kjøre 6 turneringer, der vinneren vil få en plass på dette elite-teamet. Dette vil også selvfølgelig komme med krav for å holde på denne plassen.

Om du er under "konkurranse-nivået", men ønsker og forbedre deg så du kan være med, så vil det være mulighet for å bli med på B-laget som et midlertidig lag der vi vil arrangere nye turneringer for å ta over plassen til de som ikke har fylt kravene etter en viss tid.

Vi håper også på å få inn nytt potensiale av spillere som ønsker å delta i Sc2 på et konkurranseplan. Dersom du har et ønske om å bli med i hppl, enten for fun eller konkurranse, så er det bare å ta kontakt. Disse in-house-turneringene vil utgjøre 6 av 10 mulige plasser i elite-teamet.

Hva har vi å tilby? Vi vil tilby faste practice-sessions og clan-wars, både på ncl og esl. Vi har også et godt sosialt miljø der det stort sett alltid er aktivitet, både for å holde en samtale, eller for å trene dine ferdigheter i Starcraft.

Hvordan skal du kunne bli med i hppl sitt elite-team? Etter in-house turneringene er ferdige, og de 6 spillerne er trukket ut, vil du kunne gjennom matcher mot disse få vise dine ferdigheter og potensiale. Alle på elite-teamet og lederne vil få ta del i å vurdere om dine ferdigheter kvalifiserer seg for elite-teamet.

For å ta kontakt, kan du ta kontakt på e-post eller battle.net:
E-post: c.sekanina96@outlook.com
Battle.net: Gallade#213